GRAPHIC DESIGN

Met mijn liefde voor grafisch ontwerp hulp ik je bedrijf naar een hoger niveau te tillen door je merk een betere uitstraling te geven die de aandacht van toekomstige potentiele klanten trekt. 

Wist je dat 90% van de informatie dat binnenkomt via onze hersenen iets visueel is en dat 40% van de mensen positiever reageert op visuele informatie dan saaie tekst zonder opmaak? 

Bij STUDIO JOLENE kom je niets te kort! Van het maken tot een logo of een volledige huisstijl, wat jouw idee ook is, ik kan jou helpen met jouw idee visueel om te toveren naar een prachtig resultaat. Bekijk hieronder alvast eens enkele prachtige resultaten:

Geboortekaartje Luna

Voor de geboorte van Luna maakte ik dit kaartje geïnspireerd op haar mooie naam. Luna is een meisjesnaam die afkomstig is uit het Latijn. Het betekent 'maan'.

Lees meer »

Logo op maat: "iungo"

Iungo is een logo op maat gemaakt voor een klant. Iungo is een CMS-platvorm. Een CMS-platform (content management system platform) is een stukje software waarmee u eenvoudig content kunt beheren en een website kunt maken.

Lees meer »

Let's design?!

Heb je een leuk project wanneer ik je kan helpen?
Neem gerust contact op en we bekijken samen wat ik voor jou kan doen!